Bohóc

Bohóc

Ezen az oldalon gyermekeknek való színpapi műsorok után érdeklődhet, amit megrendelhet fesztiválra, falunapra vagy akár céges rendezvényre. Amennyiben gyermeke szülinapjára keres műsort, kérem kattintson a SZÜLETÉSNAPRA BŰVÉSZ menüpontra

Cuki Bohóc Cuki műsora

Cuki bohócnak azért ez a neve mert mindig van nála 2 kg cuki cukor, amit a közönség köreiben szétoszt. Az interaktív műsorban a gyerekek a mostani új őrületet próbálhatják ki, a nyomkodós, színes “Pop it-ot” . A “Pop it”  hasonlít a stresszoldó, kipukkantható buborék csomagolásra amit mindenki előszeretettel nyomkod akár még napjainkban is. Mivel a legújabb divat jelenleg a “Pop it”, és Cuki bohóc mindig követi a legújabb trendet, így ezt a játékot lehet kipróbálni színpadon. Sőt nem csak kipróbálni lehet, de versenyezni is lehet vele. Egyszerre 2-6 gyerek jöhet fel színpadra, hogy izgalmas versengéssel szórakoztassa a nagyérdeműt. A műsor végén Cuki bohóc egy jó kis tombolós, bulizós zenére megtáncoltatja a gyerekeket. 

Műsor ára 120 000 vagy 330 € időtartam 45 perc. Az ár tartalmaz egy mikroportot. Az ár nem tartalmaz útiköltséget.

Videók a műsorról:

https://www.youtube.com/watch?v=CR8vQTqSirE

https://www.youtube.com/watch?v=PyDpkjY5F_o

https://www.youtube.com/watch?v=GOJVpfIgQd4&t=7s

 

Jack, a kincseket osztó kalóz – vetélkedő show műsor

Kíváncsi lenni hogy egy kalóz, aki nem beszélni egészen jól magyar nyelv, hogyan boldogulni gyerekekkel? Boldogulni fergetegesen kis lúrkókkal, hiszen a gyerekeknek tetszeni igy beszélni, és sokat nevetni a kalózzal, de nem csak gyerekek nevetgél sokat, hanem felnőtt társaságnak is lenni könnyes szeme. Ez lenni vetélkedő műsor, hol kettő csapat egymás ellen meg küzd. Ki győz az nyitni ki kincses ládikó, vinni el egy egy kincs, többit a kalóz osztani ki közönségnek.

Show hossza 45 perc. Honorárium 200 000 Ft (tartalmaz kb 60 000értékben ajándékokat amit a gyerekeknek kiszórunk és hazavihetik) Áfa mentes számlát írunk.

Részletek a videókban.

https://youtu.be/I15ke6mh3bs

https://youtu.be/sl75Gwtl2qE

Aladdin csodalámpája és az ajándékeső 

Mindenki ismeri az Aladdin mesét. Itt most azonban élőben láthatják milyen egyszerű az ember élete ha van egy Dzsinn kéznél aki minden kívánságukat teljesít. Aladdin kíván egyett a Dzsinntől, akit a közönség soraiból választunk ki, ő pedig varázserejével teljesíti gazdája kívánságait. A gyermekek összeszedik a kiszórt kincseket amit a Dzsinn elővarázsolt. A műsor végén a kislányok pedig betanulnak és előadnak egy hastáncot.

Show hossza 45 perc. Honorárium 170 000 Ft (tartalmaz 50 000 értékben ajándékokat amit a gyerekeknek kiszórunk és hazavihetik) Áfa mentes számlát írunk.

Részletek a videókban.

Kattintson a linkre és a videókon keresztűl betekintést nyerhet az Aladdin Műsorunkba:

https://youtu.be/TT5gg5yYfaI

https://youtu.be/_R-_3VPSJP8

https://youtu.be/WDC1lBAnUXo

Bohóc

A pantomim varázslatos világa

A pantomimes kenyere az utánzás, és mikor mindenki elkezd mindent utánozni, ott csúcsra ér a party. A fináléban egy egész buszt pantomimeznek el a gyerekek, miközben fergetegesn szórakoznak. Az alapoknál kezdünk, először gyümölcsöket, aztán hangszereket és végül az emberi érzelmeket is eljátszuk. Végül élőszobor játékkal búcsúzunk.

Részletek a videókban.

Műsor hossza 45 perc. Honorárium 120 000 Ft. Áfa mentes számlát írunk.

 

Kattintson a linkre és a videókon keresztűl betekintést nyerhet a Pantomim műsorunkba:

https://youtu.be/4BEQHpK5ngo

https://youtu.be/N3QuPCmWitk

https://youtu.be/__iltVWhZNg

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

 

További honlapjaink:

http://www.eloszobor.com

 

Bohóc Budapest
Bohóc vége
 Interaktív  bohóc gyereknapra, céges rendezvényre, gyereknapra, falunapra.
Budapest olcsó bohócműsor. Gyerekműsor szórakoztató produkció, zenés produkciók.