Gyermeknapra bűvész

Gyermeknapra bűvész ajánlatunk természetesen a legjobb, a legmenőbb showt tartalmazza. Két műsorunkat tetttük bele ebbe a menübe amelyek a legjobbak! Garantált élmény, szórakozás és ajándék!

Gyermeknapra gyerekműsor ajánlatunk természetesen a legjobb, a legmenőbb showt két műsorunkat tetttük bele ebbe a menübe! Garantált élmény, szórakozás és ajándék! 

 

Csokigyáros – édességet osztó show műsora

Csokoládé megízesítve némi bűvészkedésel, habnak a tortára a fináléban egy kis táncversennyel. A verseny lényege egyszerű, amelyik csapat jobban táncol az kap édességet. A műsorban váltják egymást a színapdi produkciók és az édességeső. Minden színpadi produkcióhoz a közönségből választunk ki egy gyereket aki szerepelhet. A műsor része  csokikóstoló verseny, csokievő verseny,  nápolyievő verseny és még sok minden más. Ahol csokoládé van ott már biztos jó lesz a parti!

Részletek a videókban.

Show hossza 45 perc. Honorárium 150 000 Ft (tartalmaz 7 kg édességet) Áfa mentes számlát írunk.

Nézze meg milyen hangulattal van vége a műsornak!

Kattintson a linkre és a több tucat videón keresztűl betekintést nyerhet a műsor részeibe és hangulatába: 

https://profirendezveny.com/csokigyaros-videok/

Gyermeknapra bűvész gyerekműsor

Labda Király – interaktív 350 db. lasztit pazarló műsora

Ügyességi és gyorsasági játékokban, bűvészkedésben no meg 350-400 labdában gazdag műsor. A show végén a tánc sem maradhat el, hiszen így lesz igazán királyi a hangulat. Ha szeretne olyan közönséget látni ami úgy tombol mint egy igazi koncerten és felpörögve partizik, akkor ezt a műsort kell megrendelnie.  A labdákat a kis nézők hazavihetik, és mindig mikor játszanak vele eszükbe jut majd az Ön csodálatos rendezvénye.

Show hossza 60 perc. Honorárium 260 000 Ft (tartalmaz 350  labdát amit a gyerekeknek kiszórunk és hazavihetik) Áfa mentes számlát írunk.

Ekkora tombolással ér véget a műsor

Kattintson a linkre és a videókon keresztűl betekintést nyerhet a Labda király műsorunkba:

https://profirendezveny.com/labda-kiraly-videok/

Tipp -Top trükkös tréfás bűvészműsor – kártyaesővel

“Top úr” egy hamiskártyás aranyos úriember neve, aki a nézők közűl mindig felhív valakit egy feladatra. A mókás feladatok között lesz, bűvészkedés, tejszínhabos produkció, erőpróba, pillecukor evő verseny és más vicces feladatok. A feladat után tippelni lehet! No de mire is ?
Hát Top úrnál van egy egész csomag arany pókerkártya. Az arany csomagban pedig “Top úr” elhelyez egy kakukktojás fekete kártya. Aki megtippeli hanyadik kártya a fekete kártya a pakliban, és el is találja az természetesen megkapja a fekete különleges kártyát + egy kis ajándékot.

Műsoridő kb. 45 perc. Ára: 120 000. Az ár magában foglal 2 arany póker kártya csomagot amit kiszórunk a gyerekeknek.

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

 

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

Gyermeknapra bűvész