Étterembe fellépő

Étterembe fellépő

Vállalati rendezvényekre vagy csak úgy a vendégek szórakoztatására ajánljuk az éttermi interaktív mókamester szolgáltatásunkat. 

FOTÓK FELTÖLTÉS ALATT 😀

Céges rendezvény étteremben 

Mindig látványos ruhát vagy öltönyt választunk a rendezvényre, hogy még véletlenül se legyünk hétköznapiak, de ami biztos, hogy az elegáns megjelenésben sosem esik csorba.

Szünetekben, ebéd vagy vacsora után egy kis lazítás gyanánt bevetjük parti arc képességeinket és ördöglakatokkal, apró bűvésztrükkökkel, frappáns feladatokkal szórakoztatjuk a vendégeket, amitől az asztalnál érezhető lesz a csapatszellem illata, hiszen mindenki meg akarja fejteni a kapott feladatot. Közben egy poénos kalapot is hordunk magunknál így ha valaki szeretne egy vicces fényképet, állunk elébe, vagy akár egy „szigorúan mogorva” fotónak is.

Amit garantálunk, hogy a vendégek jól fogják érezni magukat és sokat nevetnek.

 

Étteremben látványos fellépő 

Asztalról asztalra járunk  és szórakoztatjuk az étterembe érkezőket. Általában vasárnaponként vagy ünnepnapokon érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat, amikor folyamatosan sok vendég áramlik az étterembe. 

A rendelés felvételétől a vendégek kiszolgálásáig általában el szokott telni 20-40 perc. Mi ezt az időt töltjük meg egy kis mókával és kacagással. 

Miután a pincér felvette a rendelést és szabad az asztal, odalépünk és akár szemkontaktussal, akár szóban megkérdezzük a vendégeket, hogy szeretnének-e kicsit játszani, szórakozni. 

Amennyiben pozitív választ kaptunk, elkezdjük belevonni őket a feladatokba. Az első feladat lehet akár egy kis ördöglakat, aztán hagyjuk őket egy kis sikerélményhez jutni, enyhe rávezetéssel ha szükséges. Utána következik egy egyszerű matematikai feladvány pár gyufaszállal és az asztaltársaság összedughatja a fejét a megoldás érdekében. 

A változatosság kedvéjért következőleg bemutatunk egy egyszerű bűvésztrükköt, amit azután a résztvevők is kipróbálhatnak és ha ügyesek, kisebb nagyobb sikerrel járnak.

Egy asztalnál nem szoktunk többet tölteni mint 5 -10 perc, de amennyiben nagyon zsúfolt az étterem úgy akár párhuzamosan is tudunk játszani akár egyszerre 2-3 közeli asztalnál is. Így kialakulhat egy kis rivalizálás az asztalok között ami jó kis hangulatot szokott okozni az adott étterem sarkában.

További ötletekért, vendégfogadási tippekért vagy vicces ijesztegetésért kattintson a linkre:

https://buveszmusor-gyerekmusor.com/exkluziv-produkciok/

Étterembe fellépő oldal vége 

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail.com

További honlapjaink:

http://www.eloszobor.com

étterembe fellépő ötletek