Kiegészítő gyerekprogramok

kiegészítő gyerekprogramok

Lufi hajtogatás

A gyermek műsor csúcsa! Színes, mókás és varázslatos állatkák: kutya, macska, virág, zsiráf, repülő, hattyú, csiga vagy elefánt, mindez lufiból. Szuper gyermek program, igazi varázslat, ami nem maradhat el egy rendezvényről sem. Egyaránt gyermekek és szülők kedvence. A fesztiválon dolgozók napját is fel szoktuk dobni figyelmességből, egy egyszerű lufi ajándékkal. Kívánság szerint bohóc, szuperhős vagy hercegnő is hajtogathat lufit az adott rendezvényen.

A hercegnőket és szuperhősöket imádják a gyermekek, mert zseniális fotókat lehet velük készíteni!
Ár (kb. 2 óra időtartamra kb. 100-150 db lufival, 1 fő) 40 000 Ft. vagy 110 Euró. Ár (kb. 4óra időtartamra kb. 200-300 db lufival, 1 fő) 80 000 Ft. vagy 220 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

Arcfestés

A gyerekek világában bármi lehetséges… ugyanígy az arcfestésben is. Egy rendezvényen tökéletes elfoglaltság a gyermekeknek, hogy azzá változzanak egy napra amivé csak szeretnének. Ez igazi varázslat! Lehet lepke, bohóc, tigris vagy éppen katicabogár, ezen a napon bármi megtörténhet. Hatalmas rendezvény, szülinapi buli vagy családi összejövetel, a gyermeknek az arcfestés minden esetben felhőtlen szórakozás. És nem csak a gyerekeknek! Az arcfestés több mint festék, ez valódi varázslat. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 160 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 110 000 Ft. vagy 300 Euró.(Alanyi mentes számlát írunk). Összesen 10 képzett arcfestővel tudunk részt venni egy rendezvényen.

 

Csillámtetoválás

Az elmúlt évek nagy kedvence a csillámtetoválás. Bőrbarát anyagokkal olyan mintákat készítünk, melyek akár 1-2 hétig is díszíthetik a
gyerekek kezét vagy lábát, és ezt büszkén szokták mutogatni főleg a lányok. Cica, csikóhal, csillagok, vagy mesehősök, de akár céges logó is készülhet a csillámokból. A csillámtetoválás fiúknak és lányoknak, kicsiknek és nagyoknak is egyaránt a kedvence lesz. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 50 000 Ft. vagy 130 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 90 000 Ft. vagy 250 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Összesen 15 képzett csillámtetoválóval tudunk részt venni egy rendezvényen.

Kiegészítő gyerekprogramok

Arany, ezüst és UV tetoválás

Az arany és ezüst tetoválás egyaránt kedvelik a gyermekek, a tinédzserek, de még az idősebb korosztály is. Csuklóra, bokára, vállra, nyakra vagy akár derékra is felvihető, alkalmas sportos viseletre vagy akár estélyi megjelenésre is. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 45 000 Ft. vagy 120 Euró.  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 80 000 Ft. vagy 220 Euró.(Alanyi mentes számlát írunk).

Körömlakkozás

Hiszik vagy sem, de a gyermekek is rajonganak a színes, csillámos, vagy éppen matricákkal díszített körmökért. A kislányok, már ebben a korban is büszkélkednek azzal, hogy milyen szépek és csinosak. Okozzon hát nekik felejthetetlen élményt azzal, hogy csodás körmöket varázsol nekik a rendezvényen. Természetesen a programnak nem csak a gyerekek fognak örülni. A körmös kizárólag csak lakkozza, vagy kicsit reszeli a gyermekek (vendégek) körmét. Nem műkörmöt épít, csak díszít, így mindenki bátran igénybe veheti a szolgáltatást, hiszen könnyen eltávolítható igény esetén a körömlakk. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 50 000 Ft. vagy 130 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 90 000 Ft. vagy 250 Euró.(Alanyi mentes számlát írunk).

Hajfonás

A szép haj egy lány számára olyan, mint egy igazi korona. Ajándékozza meg a lányokat és a hölgyeket rendezvényén egy kis hajszobrászkodással. Egyszerű és gyors trükkök, apró fonatok, különleges copfok és gyönyörű hosszú fonatok. Végeredményként pedig büszke és csodaszép lányok, akiknek frizurája olyan, mintha épp a fodrásztól jöttek volna. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 160 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 110 000 Ft. vagy 300 Euró. Az ár magában foglal egy fodrászt és a hajak elkészítéséhez szükséges kellékeket (hajgumik, csatok, hullámcsatok – ami a hajba kerül azt a gyermekek hazavihetik nem kell visszaszolgáltatni.) szükség esetén használunk csak kevés zselét vagy kevés lakkot.

Smink készítés gyerekeknek

Minden kislány álma, hogy olyan legyen mint a nagylányok, vagy mint egy igazi hercegnő. Teljesítse a rendezvényén a kislányok álmát és rendelje meg nálunk a sminkelés szoláltatást. Minden drágakő sokkal szebb ha megfelelő ékszerbe kerül, így mi is kiemeljük kicsit a lányok ragyogását egy kis arcpirosítóval, rúzzsal, szemhéj púderrel és szemkontúrral. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 160 Euró.Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 110 000 Ft. vagy 300 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

Kiegészítő gyerekprogramok

Sorverseny

Feledhetetlen program, amiben az egész család részt vehet a legkisebbektől a legnagyobbakig. Csapatokra bontjuk a társaságot és különféle feladatokat kell megcsinálni, attól függően, hogy kültéri vagy beltéri rendezvényről van szó. Az ügyességi sorversenyek között lehet például kincskeresés, zsákban futás, kockacukor torony építés, halacska fogás vagy akár célba dobás. A sorverseny kihívásainak kialakításában csak a fantázia szab határt. A csoportos mókázást egy műsorvezetővel tesszük még feledhetetlenebbé.

Kiegészítő gyerekprogramok

 Kézműves foglalkozások 

Kiegészítő gyerekprogramok

Zsenília golyókból és zsenília drótból kreatív foglalkozás

A gyermekeknek hatalmas a fantáziája. Megmutatunk nekik néhány alap figurát, ami elkészíthető színes zsenília golyókból és színes zsenília drótból, aztán elengedjük őket a saját fantáziájuk tárházába. Minden korosztályt lekötő kézműves foglalkozást biztosítunk. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 50-60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 40 000 Ft. vagy 140 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 70 000 Ft. vagy 240 Euró.

Minyon készítés

Kettő az egyben játékKépzeljen el egy olyan egyszerűen nagyszerű játékot, amit a kicsik és nagyok egyaránt 5-10 perc alatt el tudnak készíteni. Miután elkészült az alkotás kétféle játékot is lehet vele játszani. Ha az egyik oldalát nézzük, akkor bábozhatunk vele, hiszen egy ugráló mókás figura, ha viszont megfordítjuk egy nagyszerűügyességi játékká változik. Egyszerűen nagyszerű, kettő az egyben. Ár: 25 000 vagy 80 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.) Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

Olaf hóember hungarocellel töltve

Van egy mese, melynek sikere töretlen és szereplői a gyerekek nagy kedvencei.
Mind közül a legkedvesebb – zokni Olaf. És hogy miért kedvenc? A gyerekek saját maguk készíthetik el. Megformálják, ráragasztják a szemeit és a száját. A gyerekek együtt tudnak aludni a saját készítésűkedvenccel, mivel a tömőanyag puha hungarocell. Képzelje el, hogy a gyermekek sokáig emlékeznek és emlegetik a rendezvényt, ahol megszerezték Olaf hóemberüket. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 40 000 Ft. vagy 140 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 70 000 Ft. vagy 240 Euró.

Mókás ugráló fonalpolip

A polip egy igazán mókás állat, az ugráló polip pedig még annál is viccesebb. A gyerekekkel fonalból készítjük el a legújabb házi kedvencet, aki egy gumiszalagra kötve még ugrálni is tud. Igazi barát lehet, hisz puha, nagyon aranyos szemei vannak és minden esetben úgy néz ki, ahogy a kisgyerek megálmodta. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. (Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

Gyöngyvasalás

A gyermekek mindenféle figurákat készíthetnek gyöngyből, amit utólag levasalnak és hazavihetnek, ez nagyon sok gyereket lefoglal és ez a 2015 év slágere. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 25 000 Ft. vagy 80 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

Zokniló

Egyszerűen nagyszerű kézműves foglalkozás, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenki elkészítheti majd pedig használhatja kis lovacskáját, amit készítés közben természetesen el is keresztelünk valami szép névvel. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 40-60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

Kiegészítő gyerekprogramok

 

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

Kiegészítő gyerekprogramok

Kiegészítő gyerekprogramok gyereknapra. Szlovákia arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozás és hajfonás rendezvényre Győr.