Kapcsolat

Kapcsolat

 

Kapcsolat bűvész gyerekeknek

ILIES TEOFIL E.V.

Adószám: 66244101-1-28

Professional Child Event S.R.L.
Tax Nrumber: RO48758175

Beszélt nyelvek: magyar, román, angol – kérem ezeken a nyelveken írjon emailt.

Telefon:  +3670 638 2649
Email: magicteofil@gmail.com

 

Kérem a megrendelő e-mailben a következőket írja le: dátum, helyszín, saját telefonos elérhetősége és esetleg a lehetséges kezdési időpont!

Küldetésünk:

Örömöt és boldogságot vinni az emberek életébe a rendezvényeinken / szolgáltatásainkon keresztűl.

Ügyfelek felé Ideál:
Minőségi szórakoztatásban részesítjük a gyermekeket és szüleiket, hogy élményekben gazdagon térjenek haza egy rendezvényről.

Munkatársi ideál:
Családias, emberközpontú, vidám, jól képzett és erkölcsös csapat, amely egyedülálló szolgáltatásokat kivitelez, magasan az ország elvárasai és szokásai felett.

Alapeszme
Maximális odaadással és kreativitással szolgáljuk ki az ügyfeleinket.

 

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

 

Ártinvent Budapest

“A közös munkával tökéletesen meg voltunk elégedve, a pantomimes együttműködésünk alatt végig profi hozzáállással és pontos kivitelezéssel találkoztunk, az előzetes megbeszélésektől a fellépések végéig. Örülünk, hogy rátok találtunk, és szívesen dolgozunk veletek együtt a jövőben is, reméljük lesz még rá alkalom. Nyugodt szívvel ajánlunk benneteket minden partnerünknek, aki igényes produkciót keres a rendezvényére.”

HD GROUP Kommunikációs Ügynökség

“Nagyon jó volt Veletek dolgozni, köszönöm szépen a maximális hozzá állást és a profizmust”

Yoman & Yoman Produkciós Iroda

“Ezúton szeretnénk nagyon megköszönni az október 10-i BÁTOR TÁBOR rendezvény kapcsán az odaadó és magas színvonalú teljesítményeteket. Nagyon nagy örömet okoztatok a beteg gyerekeknek és egyaránt a felnőtteknek is”. Reméljük mihamarabb ismét alkalmunk lesz a közös munkára.Szívélyes üdvözlettel.

Cinema City Győr

“Véleményem szerint minden nagyon rendben volt egész hétvégén, örülök, hogy nálunk dolgoztál és remélem lesz még közös munka. Segítőkészségből, kommunikációból és gyors ügyintézésből főként csillagos 5-öst érdemelsz! Köszönjük szépen a segítséged!”

Big Ben Győr

“Maximálisan elégedett voltam gyorsan és gördülékenyen mentek a doldog. Amiért külön köszönet, hogy a promóciót „sajátként” kezelted, és nem csak le akartad tudni a megbeszélt időt. Az ilyen hozzáállás ritka manapság, köszönet érte.”

DigiTerra Informatikai Szolgáltató Kft.

Minden az előzetes tervek szerint, zökkenőmentesen zajlott, kezdve a koncepció közös kialakításától a lebonyolításon keresztül az elszámolásig. A kiállítás sikeréhez, a korábbinál több érdeklődő figyelmének felkeltéséhez nagyban hozzájárult Teó művészi teljesítménye. Még a komoly, sietős, öltönyös cégvezetők arcára is sikerült mosolyt csalni egy-egy apró gesztussal. Több partnerünk megjegyezte, hogy milyen kreatív és friss az ötlet, amivel feldobtuk a kiállítást. Szívesen dolgoznánk Veletek jövőre is, mert biztosan ki tudunk találni együtt valami ütős ügyfélcsalogató produkciót

Rafinanz Services Kft.

2010-es Kapcsolat, egy nagyon jól sikerült csapat építés üzletembereknek.
“Nagyon köszönjük a közreműködésedet a Kraft Foods 2010-es őszi sales konferenciájának csapatépítőjén.Igazán űdítő színfolt volt ez az állomás. A karácsonyi témájú bemutatóid remek felkészülést jelentettek a képviselők számára az előttük álló időszakra. A számukra kiadott feladat pedig felhőtlen szórakozást nyújtott a csapattagoknak.A kapcsolatfelvételtől a számlázásig minden rendben volt.Nagyon segítőkész és rugalmas volt a hozzáállásod. Igazán megkönnyítetted a munkám. A visszajelzések alapján a megrendelő cégtől is nagyon elégedettek voltak.”

Pap László Sportaréna

A rendezvényen való részvételük és az együttműködésre való hajlandóságuk jelentős mértékben segített az esemény jellegéből fakadó problémák kiküszöbölésére.  Maximálisan elégedett vagyok a rendezvényt megelőző valamint a helyszínen tapasztalt hozzáállásukat illetően. Úgy gondolom, amint lehetőségem nyílik az ismételt együttműködésre, jelentkezni fogok.

 

Kapcsolat Győr rendezvény szervező gyermekműsor specialista. 

Győri céges rendezvény szervező, gyermek műsor gyermekeknek