Aladdin videók

Aladdin videók

Aladdin csak vágyakozik valami iránt, a Dzsinn máris teljesíti a kívánságait,
a gyermekek pedig folyamatosan szedik össze a kincseket.

Egyszerű és varázslatos gyermekműsor.

 

Aladdin csodalámpája és az ajándékeső – gyermek show műsor

Mindenki ismeri az Aladdin mesét. Itt most azonban élőben láthatják milyen egyszerű az ember élete ha van egy Dzsinn kéznél aki minden kívánságukat teljesít. Aladdin kíván egyett a Dzsinntől, akit a közönség soraiból választunk ki, ő pedig varázserejével teljesíti gazdája kívánságait. A gyermekek összeszedik a kiszórt kincseket amit a Dzsinn elővarázsolt. A kislányok pedig betanulnak és előadnak egy hastáncot.

Részletek a videókban.

Show hossza 45 perc. Honorárium 170 000 Ft Áfa mentes számlát írunk.

 

 

Aladdin videók

Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft.

“Semmi probléma nem volt!szerintem szupi volt, látogatói szemmel is és megrendelő szemmel is! A látogatók visszajelzései alapján úgy láttam, minden ok! Mi szeretnénk továbbra is igénybe venni ezt a szolgáltatást! majd küldöm a programtervet!”

Cortensia Group – szakmai segítség rendezvénye sikeréhez

“Szépek voltatok, igényes volt a jelmez és a smink. Partnerünk elégedett volt, tehát probléma nem volt. Köszönjük még egyszer a BTM-es munkátokat, nagyon jók voltatok! Ha lesz még hasonló igényünk, biztos hívunk Titeket – ez talán mindent elárul.”

HORIZONT Rendezvényszervező Iroda – Immáron 20 éve!

“Mi mindennel elégedettek voltunk, jó volt a kommunikáció, időben megkaptunk mindent. Köszönjük!”

Tarandus KIadó – Lőrincz Krisztina irodavezető

“Az előadásotok fergeteges volt, nagyon szépen köszönjük. A jelmez és a smink pedig csodálatos volt! Műsorszámotokkal nagymértékben emeltétek az est fényét, ezt egy kisebb közvélemény kutatás is megerősítette. Remélem, még tudunk együtt dolgozni a továbbiakban is!”

Ártinvent Budapest (Kraft foods hungária kft-2010 karácsonyi Milka reklám)

“A közös munkával tökéletesen meg voltunk elégedve, a pantomimes együttműködésünk alatt végig profi hozzáállással és pontos kivitelezéssel találkoztunk, az előzetes megbeszélésektől a fellépések végéig. Örülünk, hogy rátok találtunk, és szívesen dolgozunk veletek együtt a jövőben is, reméljük lesz még rá alkalom. Nyugodt szívvel ajánlunk benneteket minden partnerünknek, aki igényes produkciót keres a rendezvényére.”

HD GROUP Kommunikációs Ügynökség

“Nagyon jó volt Veletek dolgozni, köszönöm szépen a maximális hozzá állást és a profizmust”

Yoman & Yoman Produkciós Iroda

“Ezúton szeretnénk nagyon megköszönni az október 10-i BÁTOR TÁBOR rendezvény kapcsán az odaadó és magas színvonalú teljesítményeteket. Nagyon nagy örömet okoztatok a beteg gyerekeknek és egyaránt a felnőtteknek is”. Reméljük mihamarabb ismét alkalmunk lesz a közös munkára.Szívélyes üdvözlettel.

Cinema City Győr

“Véleményem szerint minden nagyon rendben volt egész hétvégén, örülök, hogy nálunk dolgoztál és remélem lesz még közös munka. Segítőkészségből, kommunikációból és gyors ügyintézésből főként csillagos 5-öst érdemelsz! Köszönjük szépen a segítséged!”

Big Ben Győr

“Maximálisan elégedett voltam gyorsan és gördülékenyen mentek a doldog. Amiért külön köszönet, hogy a promóciót „sajátként” kezelted, és nem csak le akartad tudni a megbeszélt időt. Az ilyen hozzáállás ritka manapság, köszönet érte.”

DigiTerra Informatikai Szolgáltató Kft.

Minden az előzetes tervek szerint, zökkenőmentesen zajlott, kezdve a koncepció közös kialakításától a lebonyolításon keresztül az elszámolásig. A kiállítás sikeréhez, a korábbinál több érdeklődő figyelmének felkeltéséhez nagyban hozzájárult Teó művészi teljesítménye. Még a komoly, sietős, öltönyös cégvezetők arcára is sikerült mosolyt csalni egy-egy apró gesztussal. Több partnerünk megjegyezte, hogy milyen kreatív és friss az ötlet, amivel feldobtuk a kiállítást. Szívesen dolgoznánk Veletek jövőre is, mert biztosan ki tudunk találni együtt valami ütős ügyfélcsalogató produkciót

Rafinanz Services Kft.

2010-es Kapcsolat, egy nagyon jól sikerült csapat építés üzletembereknek.
“Nagyon köszönjük a közreműködésedet a Kraft Foods 2010-es őszi sales konferenciájának csapatépítőjén.Igazán űdítő színfolt volt ez az állomás. A karácsonyi témájú bemutatóid remek felkészülést jelentettek a képviselők számára az előttük álló időszakra. A számukra kiadott feladat pedig felhőtlen szórakozást nyújtott a csapattagoknak.A kapcsolatfelvételtől a számlázásig minden rendben volt.Nagyon segítőkész és rugalmas volt a hozzáállásod. Igazán megkönnyítetted a munkám. A visszajelzések alapján a megrendelő cégtől is nagyon elégedettek voltak.”

Pap László Sportaréna

A rendezvényen való részvételük és az együttműködésre való hajlandóságuk jelentős mértékben segített az esemény jellegéből fakadó problémák kiküszöbölésére.  Maximálisan elégedett vagyok a rendezvényt megelőző valamint a helyszínen tapasztalt hozzáállásukat illetően. Úgy gondolom, amint lehetőségem nyílik az ismételt együttműködésre, jelentkezni fogok.

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

 

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

Aladdin videók

Aladdin videók vége