Csokigyáros videók

Csokigyáros videók

Kérem tekintse meg a Csokigyáros show műsor videóit és győződjön meg róla, hogy ez a gyermek show műsor egy olyan modell szerint lett megépítve, mint egy színházi előadás.

Csokigyáros – édességet osztó show műsora

Csokoládé megízesítve némi bűvészkedésel, habnak a tortára a fináléban egy kis táncversennyel. A verseny lényege egyszerű, amelyik csapat jobban táncol az kap édességet. A műsorban váltják egymást a színapdi produkciók és az édességeső. Minden színpadi produkcióhoz a közönségből választunk ki egy gyereket aki szerepelhet. A műsor része  csokikóstoló verseny, csokievő verseny,  nápolyievő verseny és még sok minden más. 

Show hossza 45 perc. Honorárium 150 000 Ft (tartalmaz 7 kg édességet). Áfa mentes számlát írunk.

Csokigyáros videók

 

Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft.

“Semmi probléma nem volt!szerintem szupi volt, látogatói szemmel is és megrendelő szemmel is! A látogatók visszajelzései alapján úgy láttam, minden ok! Mi szeretnénk továbbra is igénybe venni ezt a szolgáltatást! majd küldöm a programtervet!”

Cortensia Group – szakmai segítség rendezvénye sikeréhez

“Szépek voltatok, igényes volt a jelmez és a smink. Partnerünk elégedett volt, tehát probléma nem volt. Köszönjük még egyszer a BTM-es munkátokat, nagyon jók voltatok! Ha lesz még hasonló igényünk, biztos hívunk Titeket – ez talán mindent elárul.”

HORIZONT Rendezvényszervező Iroda – Immáron 20 éve!

“Mi mindennel elégedettek voltunk, jó volt a kommunikáció, időben megkaptunk mindent. Köszönjük!”

Tarandus KIadó – Lőrincz Krisztina irodavezető

“Az előadásotok fergeteges volt, nagyon szépen köszönjük. A jelmez és a smink pedig csodálatos volt! Műsorszámotokkal nagymértékben emeltétek az est fényét, ezt egy kisebb közvélemény kutatás is megerősítette. Remélem, még tudunk együtt dolgozni a továbbiakban is!”

Ártinvent Budapest (Kraft foods hungária kft-2010 karácsonyi Milka reklám)

“A közös munkával tökéletesen meg voltunk elégedve, a pantomimes együttműködésünk alatt végig profi hozzáállással és pontos kivitelezéssel találkoztunk, az előzetes megbeszélésektől a fellépések végéig. Örülünk, hogy rátok találtunk, és szívesen dolgozunk veletek együtt a jövőben is, reméljük lesz még rá alkalom. Nyugodt szívvel ajánlunk benneteket minden partnerünknek, aki igényes produkciót keres a rendezvényére.”

HD GROUP Kommunikációs Ügynökség

“Nagyon jó volt Veletek dolgozni, köszönöm szépen a maximális hozzá állást és a profizmust”

Yoman & Yoman Produkciós Iroda

“Ezúton szeretnénk nagyon megköszönni az október 10-i BÁTOR TÁBOR rendezvény kapcsán az odaadó és magas színvonalú teljesítményeteket. Nagyon nagy örömet okoztatok a beteg gyerekeknek és egyaránt a felnőtteknek is”. Reméljük mihamarabb ismét alkalmunk lesz a közös munkára.Szívélyes üdvözlettel.

Cinema City Győr

“Véleményem szerint minden nagyon rendben volt egész hétvégén, örülök, hogy nálunk dolgoztál és remélem lesz még közös munka. Segítőkészségből, kommunikációból és gyors ügyintézésből főként csillagos 5-öst érdemelsz! Köszönjük szépen a segítséged!”

Big Ben Győr

“Maximálisan elégedett voltam gyorsan és gördülékenyen mentek a doldog. Amiért külön köszönet, hogy a promóciót „sajátként” kezelted, és nem csak le akartad tudni a megbeszélt időt. Az ilyen hozzáállás ritka manapság, köszönet érte.”

DigiTerra Informatikai Szolgáltató Kft.

Minden az előzetes tervek szerint, zökkenőmentesen zajlott, kezdve a koncepció közös kialakításától a lebonyolításon keresztül az elszámolásig. A kiállítás sikeréhez, a korábbinál több érdeklődő figyelmének felkeltéséhez nagyban hozzájárult Teó művészi teljesítménye. Még a komoly, sietős, öltönyös cégvezetők arcára is sikerült mosolyt csalni egy-egy apró gesztussal. Több partnerünk megjegyezte, hogy milyen kreatív és friss az ötlet, amivel feldobtuk a kiállítást. Szívesen dolgoznánk Veletek jövőre is, mert biztosan ki tudunk találni együtt valami ütős ügyfélcsalogató produkciót

Rafinanz Services Kft.

2010-es Kapcsolat, egy nagyon jól sikerült csapat építés üzletembereknek.
“Nagyon köszönjük a közreműködésedet a Kraft Foods 2010-es őszi sales konferenciájának csapatépítőjén.Igazán űdítő színfolt volt ez az állomás. A karácsonyi témájú bemutatóid remek felkészülést jelentettek a képviselők számára az előttük álló időszakra. A számukra kiadott feladat pedig felhőtlen szórakozást nyújtott a csapattagoknak.A kapcsolatfelvételtől a számlázásig minden rendben volt.Nagyon segítőkész és rugalmas volt a hozzáállásod. Igazán megkönnyítetted a munkám. A visszajelzések alapján a megrendelő cégtől is nagyon elégedettek voltak.”

Pap László Sportaréna

A rendezvényen való részvételük és az együttműködésre való hajlandóságuk jelentős mértékben segített az esemény jellegéből fakadó problémák kiküszöbölésére.  Maximálisan elégedett vagyok a rendezvényt megelőző valamint a helyszínen tapasztalt hozzáállásukat illetően. Úgy gondolom, amint lehetőségem nyílik az ismételt együttműködésre, jelentkezni fogok.

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

 

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.gyermekmusor-rendeles.com

http://www.gyermekmusor.com

http://www.arcfestes-gyor.com

http://www.bohoc-gyor.com

http://www.eloszobor.com

 

Csokigyáros videók

Csokigyáros videók