Mikulásváró műsor

Mikulásváró műsor
Mikulást rendelés itt és most lehetséges, pont tőlünk! Hogy miért tőlünk ? Nézze végig honlapunkat és temérdek videóinkat és meglátja miért minket választanak az ügyfelek! 

Az árak frissítés alatt 

Ime 4 interaktív mikulás műsor amiért kezességet vállalunk, amennyiben nincs megelégedve, nem kell kifizetni:

Rakjunk rendet, jön a Mikulás!

Van egy tény, amiről megfeledkezett a Manó, hogy nemsokára érkezik a Mikulás! Jaj most mi lesz, hiszen hatalmas a rendetlenség? A gyerekek feljönnek színpadra és különböző feladatokon keresztül segítenek rendet rakni a feledékeny Manónak, hogy előkészítsék a terepet a Mikulás megérkezéséhez – hiszen a Mikulás nem érkezhet meg, amíg rendetlenség van a színpadon. A színpadon a hatalmas káoszból lassan rend fakad szorgos kezek segítségével. A mesejáték közben, helyére emelik a Mikulás ülő alkalmatosságát, előkerül az ellenőrző lista, amin végig kell menni a Nagy szakállú megérkezéséig. Kiporolják a párnákat, összeszerelik a varázslatos gyertyatartót aminél olvasni szokott a Mikulás és mesés hangulatot teremtenek a színpadra. A gyerekek a fáradtságos munka után, kis csörgőkkel éneket tanulnak be, hogy a Mikulás el legyen ragadtatva a fogadtatástól. Természetesen ahogy rend lett és megtanulták a Mikulás kedvenc énekét, abban a szent pillanatban csilingel a Mikulás …

Műsoridő kb. 45 perces. Ára 130 000 Ft. vagy 320 Euró (az ár csak a műsorra vonatkozik, a Mikulást nem tartalmazza)

A Mikulás Manója

A Mikulás érkezését mindig nagy izgalom és várakozás előzi meg. Ezért ez idő alatt, még a Nagy szakállú érkezése előtt egy kedves Mikulás segéd varázsolja el a gyerekeket. A gyerekek az interaktív műsor alatt kipróbálhatnak pár hangszert és természetesen megmutathatják milyen ügyesen tudnak énekelni a Mikulásnak. Amíg a várva várt vendég megérkezik együtt énekelnek, játszanak, táncolnak a Mikulás segéddel, majd hangszerekkel és dalokkal fogadják a Télapót. A műsor végén pár bölcs gondolattal együtt a Mikulás és segédje kiosztják az ajándékokat.

Műsoridő: kb. 45 perc ár 130 000 Ft. vagy 320 Euró. (az ár csak a műsorra vonatkozik, a Mikulást nem tartalmazza)

Jégvarázs interaktív gyermek show műsor

Sokak kedvence a Jégvarázs mese, így elhoztuk a mese szereplőit a gyermekeknek! Az előadásban Anna és a gyermekek havat próbálnak varázsolni, ami végül sikerül is pár próbálkozás után. Az interaktív műsorban lesz varázslás, édesség, csoportos feladat a gyerekeknek és végül megérkezik Elsa aki elénekli a film betétdalát együtt a gyermekekkel. Az előadás 4 fős és 1 óra időtartalmú, ára 180 000 Ft. vagy 450 Euró. (az ár csak a műsorra vonatkozik, a Mikulást nem tartalmazza)

Plusz opcióként lehet a műsorhoz, vendég búcsúztatást is rendelni, ahol kis “hógolyót” adunk ajándékba a gyerekeknek, vagy fotósarkot ahol a gyermekek közös fotókkal térnek haza a kedvenc mesehőseikkel.

Mimi és Zizi, a két télmanó varázslatos kalandjai

Mesejáték 40 percben. A két manó, Mimi és Zizi minden évszakban valami galibába keveredik. Nagy bajba kerül az erdő. Nem színesednek a fák levelei, vagy éppen nem akar sehogy sem hullani a hó. Csak egy dolog segíthet: az Ősi Manóvarázslat. Így hát aggodalomra semmi ok, hiszen Mimi és Zizi ismeri a hozzávalókat és a gyerekek segítségével meg is szerzi azokat. És hogy sikerül-e a varázslat? Kiderül a műsorból. Két főtartja a műsort. (Műsoridő: kb. 45 perc ár 130 000 Ft. vagy 320 Euró. (az ár csak a műsorra vonatkozik, a Mikulást nem tartalmazza)

Mikulásváró műsor

Mikulás rendelés

A gyerekek találkozhatnak a Mikulással, aki csomagot ad nekik a puttonyából, a gyerekek pedig énekelhetnek vagy verset mondanak neki. Az ajándék osztás lehet névre szóló is, ahol a gyerekek pár bölcs tanácsot is kapnak a következő évre, de lehet a Mikulás mellé rendelni krampuszt vagy a Mikulást érkezését megelőző énekes műsort is. Természetesen a program végén a közös fotózás sem maradhat el. Ára 60 000 vagy 150 €.

Mikulásváró műsor

Mikulás Rendelés

Mikulást kísérő krampusz

A Mikulás mellől nem hiányozhat a krampusz sem, aki a Nagy szakállúval érkezik és a nehézkes csomagosztásban segít neki. Természetesen nem lenne igazi krampusz, ha mindig jól viselkedne, nem játszadozna, viccelődne és incselkedne a gyerekekkel és a Mikulással! Ár 30 000 Ft. vagy 80 Euró.

 

Vendégfogadás fotózással

A mikulásműsorra érkezőket 1-2 krampusz várja, a krampuszok mikulás sapkából cukrot, karamellát vagy csokoládét adhatnak az érkezőknek, így megédesítik az érkezők első pillanatát. A gyermekekről és akár az egész érkező családról a krampuszokkal együtt remek fényképek készülhetnek.
Ár (kb. 2 óra időtartamra, 1 fő) 40 000 Ft vagy 100 Euró. (az ár tartalmazza az édességet is a vendégeknek 100 főig). Ár (kb. 2 óra időtartamra, 2 fő) 80 000 Ft. vagy 200 Euró. (az ár tartalmazza az édességet is a vendégeknek 150-200 főig).

Fotóst igény szerint tudunk biztosítani a rendezvényhez. (Alanyi mentes számlát írunk).

Fotó sarok

Az utóbbi időben nagy divattá vált az érdekes fotók posztolása a média oldalakon. Reklámozza Ön is rendezvényét az odalátogatók által, készítve egy fotósarkot ahol az emberek látványos és érdekes fotókat készíthetnek. A rendezvényre látogatóknak biztosítunk pár kelléket, hogy a fotózáskor jobban illeszkedjenek az alkalomhoz. Árat az adott program kiválasztása után tudunk adni.

Adunk is 4 tippet:

  • –  Mackó, hóemberrel vagy Mikulással – akár mindhárommal egyszerre
  • –  Mikulással és krampuszokkal
  • –  Szánnal és krampuszokkal, vagy akár Mikulással.

——— Kézműves foglalkozások Mikulás időszakra ———

Téli kézműves foglalkozásainkat kérje e-mailben!

Mikulásváró műsor

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

 

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

Mikulásváró műsor Győr

Mikulásváró műsor oldal vége